KGFB kötésnél van lényege, hogy "nevesebb" biztosítónál kössem vagy én nézőpontomból a legolcsóbb ajánlat a legjobb mivel úgy is csak másik félnek fizetnének esetleges kár esetén?
Figyelt kérdés
A mostani biztosítom megemelte közel 30 ezerrel a biztosításom úgy, hogy se kárt nem csináltam, semmi esemény nem történt.. nem is értem. Most megnéztem és találtam jóval kedvezőbb ajánlatokat, de nem annyira ismert, legalábbis számomra biztositoknál. (netrisken)
Lehet nekem belőle bármilyen hátrány?
máj. 14. 16:24
11/14 anonim válasza:
#10 Máshol is pontosan ugyanezt csinálják. Nem tudom mit nem értesz ezen. Mindegyik feltolja magasra a picsába a díjat, ha nem váltasz és mindegyik jóval olcsóbb, ha újrakötöd. Ennyi. Hiába váltogatsz.
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor minden évben váltok innentől.. előző autómnál 12 évig voltam egy biztosítónál ott nem tapasztaltam ezt.
máj. 15. 17:25
13/14 anonim válasza:
"Mindegyik feltolja magasra a picsába a díjat, ha nem váltasz és mindegyik jóval olcsóbb, ha újrakötöd."
nem az újrakötés a kulcs, hanem az adatok frissítése. A tarifa nem lehet más, az fix (minden más, az nem). Nem korrekt, de ez van.
14/14 anonim válasza:
Nekem valamiért sokat csökkent, B2-ből B3-ba érve. 65.000-ről 48.000 lett. Ne kérdezd miért, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!