Mi a probléma az autó magasnyomású mosóval való mosásával?
Anno valahol téma volt olyan címmel,hogy "Lehet venni rozsdás autót?"
Na itt én csak általánosan írtam az autómosásról,hogy én,hogy szoktam a sajátomat ami nem rozsdás tehát ezen része kívül esett a témán.Erre jött egy okos aki azt mondta miért nem szabad mosni az autót magasnyomású mosóval
"Autószerelőként elárulom, oka van hogy nem használunk magas nyomású mosót. ;) Próbáld meg kitalálni mi lehet az! Kivétel az alkatrészmosót amiben SZÉTSZEDETT alkatrészeket mosunk el. Te ...”
Most nem tudom,hogy a motortérre akart e gondolni vagy ilyesmi de én mindig is magasnyomásúval mostam az autót és az előzőnek sem lett semmi baja 9 év alatt sem pedig új korától volt az enyém.
9/
😀
9
Zsenialis 😄
Temahoz kapcsolodo kerdesem, hogy ha a fenyezes nem tip-top, akkor annak art a magasnyomasu mosas? Az autom hatso felen egy elemen kisse fura, felbuborekosodott a festek (mar igy vettem, 13 eves), de rozsda nincs.
Én már rég elengedtem ezt a mosás kérdést. Pár nap múlva úgyis tiszta kosz megint. Ahol nagyon látványos, ott áttörlöm néha (bár sokszor ezt elvégzi az eső is), de nem fogom 10x annyi vízzel megkínálni, mint amennyit amúgy is kap.
Kabátot nem mosnak az emberek hetente, pedig az fél évig rajtuk van.
@13
Alapvetően míg nem sérült sehol az autó ezzel nincs is baj.
Viszont a természet sói kikezdik a fémet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!