Van utánfutó elektromos biciklihez?
Figyelt kérdés
Például valami olyasmi, mint egy hintó, amiben embereket lehet szállítani.
Olyan kis áruszállító utánfutót találtam, de az nem valami sok.
2024. máj. 10. 22:11
1/7 anonim válasza:
Simán utána lehet kötni egy háztáji szekeret.
2/7 anonim válasza:
Van, a gyereket viszik oviba. Esőtől is véd. Bemész egy jobb szaküzletbe, és válogathatsz..
-
..vagy rendelsz.
3/7 anonim válasza:
Ha nem is kimondottan elektromoshoz, de simához van. Szerintem azt is utána lehet kapcsolni, a hajtás nem befolyásolja.
5/7 A kérdező kommentje:
#4-es ez édes, de én olyasmire gondoltam, hogy mondjuk 4 ember beül és ott sörözgetnek egymással szemben (mint egy hintóban is) :D
2024. máj. 12. 16:20
6/7 anonim válasza:
Nem a 4-es vagyok, de akkor én is félreértettelek. Hivatalos személyszállításhoz, 4 felnőtt emberhez szerintem nincs. Eleve a biciklid fékje édes kevés közel fél tonna belendült tömeg megállításáshoz. Na meg biciklisávban el sem férsz vele. Közúton legálisan szerintem ilyet nem nagyon használhatsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen! 😁
2024. máj. 22. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!