Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha drága/szép autó mellé...

Ha drága/szép autó mellé parkolsz be jobban figyelsz az ajtónyitásnál vagy ugyanúgy figyelsz egy filléres autó mellett is?

Figyelt kérdés
máj. 10. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Lásd az egyes válaszolót.. ő valószínűleg az aki a sajátját se tiszteli így másét se.. a stílus maga az ember"

A te stílusod meg az a tipikus nyáladzós, aki meglát egy AMG mercedest, és a nadrágjába vizel tőle, hogy jaj egy mercedes húú... Az egyes válaszoló a saját maga autójával foglalkozik, nem a máséval, magasról teszek rá ki parkol ott, miért kéne, hogy érdekeljen.

máj. 10. 18:49
 12/22 A kérdező kommentje:

Inkább egy olyan féreg akinek van egy 20on éves lefingott rozsdás Suzukija és "xarik" bele hova parkol meg kinek a kocsiját cseszi össze, ha már neki is "xar" az élete legyen másnak is az.

máj. 10. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta, hogy nekem szar életem van te nyomorult? neked van egyedül, hogy itt gerjeszted a hangulatod. nekem nincs szükségem hiperszuper fostalicskákra, nem kell a felesleges farok növelés, ugyanis nekem bőven megfelelő a 2020-as ford focusom (kombi), amivel az ég világon semmi bajom nincs, minden benne van, ami nekem és a családomnak kell.
máj. 10. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Lesz.rom milyen kocsi mellé állok vigyázok rá. Ha valaki nagyon rám áll és ott vagyok azt szóvá teszem. Az enyémre egyszer vágták rá, ami elég jól látszott. Ráadásul ott parkolt mellettem mire kijöttem. Meg is háláltam neki egy villás kulccsal. Ha valahol pedig nagyon nagy a tumultus, akkor inkább messzebb parkolok és inkább gyalogolok többet.
máj. 10. 19:33
 15/22 A kérdező kommentje:

Az egyes válaszoló válasza megvan? Kis kontextus nem árt, te nyomorult. Ha már reagálsz valamire akkor olvass.

máj. 10. 19:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mindenkitől a lehető legtávolabb állok. Ha nagyon muszáj, akkor parkolok be másik autó mellé.

Ha neki b*szom az ajtómat a másiknak, akkor az én ajtómon is sérülhet a fényezés, nem?! Tehát evidens, hogy nem csinálok ilyet, függetlenül a másik autó értékétől. Az én autóm már öreg, nem ér sokat, talán 1 millió körül. De ettől még vigyázok rá. Ha megsérül, a fényező nem fog kevesebbet kérni a munkadíjért, csak azért mert már nem ér sokat az autó.

máj. 10. 20:25
 17/22 krwkco ***** válasza:
100%

"Ha drága/szép autó mellé parkolsz be jobban figyelsz az ajtónyitásnál vagy ugyanúgy figyelsz egy filléres autó mellett is?"

Akár drága, akár olcsó, 100%-osan vigyázok az ajtónyitásnál. Annál jobban nem lehet. :-)

máj. 10. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Pont szájbafosom, hogy drága vagy nem a másik autó. Arra figyelek, hogy az ajtók nyithatóak legyenek és kész. Vagy te kérdező másképpen jársz el?
máj. 10. 23:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem a kérdést, nyilván nem vagyok paraszt és nem b_aszom rá senki kocsijára. Parkolni is tudok, így tudok úgy állni, hogy meglegyen az ajtónyitásnyi hely.
máj. 11. 13:34
 20/22 anonim ***** válasza:
99%-ban mindig figyelek, akár új/régi a mellettünk lévő autó.
máj. 11. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!