Melyik jobb autó? Suzuki Swift vagy Suzuki WagonR+?
Nekem a Swift jobban tetszik. Volt is 2db.
De ha neked a Wagon R tetszik vedd azt. Olyan hatalmas különbség úgy sincs köztük. Mind a kettő egy sima közlekedőedény, hogy eljuss A-ból B-be és nem menjen rá a gatyád.
Nekem 93-as swiftem volt jogsi után tanulóautónak. Szerettem, mert picike, könnyű volt vele parkolni, a fogyasztását egyszer sikerült levinnem 5 liter alá, de az egyszeri eset volt, általában 5,5-6 liter között evett.
Párom autós szakember, ő a wagon r-t dicsérte régebben, mikor szaladgálós autót kerestünk, szerinte pakolni jobb bele, emiatt többet ér számára, mint a swift, mert minden másban egyezik a két típus.
Csak más a karosszéria, más változás nincs benne. A sedánnak nagyobb a csomagtartója, de kisebb a nyílás amin keresztül pakolni lehet. A 3/5 ajtós kényelmesebben pakolható, de kisebb a csomagtartó. Volt mind a kettő, a 68 lovas motorral. Egyik 93 5 ajtós, a másik meg 2001es Sedan. Abban már volt klíma és szervó kormány is :)
Fogyasztás? Elég nehéz lábam van, nagyon vegyesen használtam, de nagyon sokat, nem nagyon számolgattam a fogyasztást, de saccra 6-7 liter közé tenném. Biztos lehet 6 alá is vinni picivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!