Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 parkoló hely foglalása...

2 parkoló hely foglalása szabály sértés?

Figyelt kérdés
Tegyük fel a tesco parkoloba át lógok a melletem lévő parkoló helyre és 2 helyet foglalók el ezért büntethet bárki? Van jog alapja?
2024. máj. 7. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. Az a baj még azt sem lehet eldönteni, hogy taplosag-e mert pl ha egy autó már xarul áll mellé is csak xarul lehet beállni. Aztán az első autó elmegy és mindenki azt hiszi, hogy az a hülye aki még ott áll.
2024. máj. 7. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Első tökéletesen írja, sokszor álltam már fehér vonalra a már ott parkoló kocsi miatt, és találkoztam is olyan taplóval aki ez miatt "büntetésből" úgy állt rám hogy a másik oldalon kellett beszállnom. Ezt nem bírod elkerülni.
2024. máj. 7. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Záróvonal van a két parkolóhely között, amit ugye tudjuk, hogy tilos érinteni is. Ha nem férsz be úgy, hogy nem lógsz át, akkor szépen lehet másik normális helyet találni. Az más kérdés, hogy ezért megbüntetni nem fognak ilyen parkolóban.
2024. máj. 7. 14:45
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
#3 ZÁRÓVONAL?!
2024. máj. 7. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
#4 Úgy hívják az egyenes nem szaggatott vonalat igen.
2024. máj. 7. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 Igen, ha felezővonal helyén van, forgalmi irányokat vagy forgalmi sávokat választ el, vagy villamospályát forgalmi sávtól...
2024. máj. 7. 15:46
 7/13 anonim ***** válasza:
De akkor szerinted gondolom amikor egy nagy furgon keresztben három helyet elfoglal, mert neki úgy kell parkolnia, akkor keresztben áll több záróvonalon és büntessük meg. :D
2024. máj. 7. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
#7 Mivel szabálytalan, így büntessék meg igen. Vagy te normálisnak tartod a szabálytalankodást? Nyugodtan menjünk 240-el országúton, max. majd a fára csavarodva végezzük? Az is szabálytalankodás.
2024. máj. 7. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Ember, te már összevissza beszélsz. Pont úgy kell parkolnia. De akkor a szádba rágom: hosszabb a jármű, mint két autó. Szerinted akkor merőlegesen kellene beállnia, hogy ne lehessen tőle közlekedni? Nem hiszem el, hogy nem láttál még ilyen parkolást. Vagy nem láttál még utánfutós autót megállni a teszkó előtt.
2024. máj. 7. 15:57
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
#9 De láttam, anyáztam is rendesen, hogy hogy lehet ilyen paraszt, hogy 3 helyet elfoglal.
2024. máj. 7. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!