A fizetős parkolás hogyan működik?
Mi az hogy max 180 perc?
Ha reggeltől estig ott hagyom az autót, akkor folyamatosan számolja az óradíjjat? Vagy csak 3 órát parkolhatok egyhuzamban? Vagy csak 3 órát von le a mobilapp és utána ingyenes vagy mi? Tök logikátlan a rendszer, szokás szerint....
Ez a legrosszabb opció...
Akkor 8-18 ig 3000 huf x 30 az 90ezer forint/hó ? Ki fizet ki ennyit?
"Ki fizet ki ennyit?"
Aki 30 napon keresztül 8 és 18 között ott akar parkolni.
Én a 3. kerületben bérelnék lakást. Akkor álljak meg 5km-rel arrébb? Vagy adjam el az autót mi? 😂
Van egy kisebb P+R parkoló de azok is tele vannak. Nincs valami más megoldás ?
A 3. keruletben csak ugy igenylhetsz alberlokent eves parkolasi kedvezmenyt, ha bejelented magad a berlemenybe allando lakcimre, vagy tartozkodasi helyed a berlemeny ES a lakas tulajdonosanak van 3. keruleti allando lakcime. Erre figyelj mikor lakast berelsz, hiaba van minden szepen dokumentalva, berleti szerzodes, tartozkodasi hely, ha a tulajnak akitol berelsz nem obudai az allando lakcime, akkor nem kapsz parkolasi kedvezmenyt.
De egyebkent az eves parkolasi kedvezmeny sem olyan mint pl. a 11. keruletben, hogy 2500 ft-bol meguszod. 90 ezer korul van, plusz eljarasi dij. Es ekkor sem allhatsz meg vele barhol, csak abban az utcaban ahol laksz. Ha pl. nincs parkolohely a haz kornyeken, akkor fizetsz, hiaba van kedvezmenyed.
Es egyebkent igen, ha fizetos ovezetben akarod tartani az autod, az munkanapokon 3800 ft es 3 orankent kell parkolast inditani. En ezert szoktam kivinni zonan kivulre az autot, ha pl. szabin vagyok es nem megyek vele dolgozni.
Szoval mindenkepp igenyel valamennyi menedzsmentet, parkolas szempontjabol az egyik legrosszabb kerulet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!