Az igaz hogy a francia autók jobban fogyasztják a fékeket?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ezzel is érvelt a francia autók ellen, hogy sokkal gyorsabban elfogy rajtuk a fékbetét és tárcsa, mint a többi márkánál. Ezt nem tudom elképzelni mi okozhatja, ha van ilyen. Tudtok erről valamit?2024. máj. 6. 22:25
1/5 anonim válasza:
Ekkora baromságot! A fizika talán máshogy működik?
2/5 anonim válasza:
Én most kuplungot cseréltem egy Clión, és elég nevetséges mérete volt.
De már a sokadikat látom mraketplece-n, ami kuplunghibás.
Valószínű azért, mert alul vannak méretezve az alkatrészek, pl egy némethez képest.
3/5 anonim válasza:
#2 Az ugye megvan, hogy a német autóhoz is pontosan ugyanazt a fékbetétet veszed meg?! A kuplungcsere meg no comment. Közel 300 ezer km van a Megane-omban és még nem kellett cserélni.
4/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nem emiatt nem szeretik sokan a francia autókat. A műszaki tartalom miatt, mert sok esetben nem logikus. Tehát amit meglehet oldani egyszerűen azt ők megoldják bonyolultan. Cserébe sok típusnál az átalagosnál jobb kényelmet kapsz.
5/5 anonim válasza:
Ezaz! Szóljátok csak le a francia autókat hogy ne akarjon senki se franciát venni, hogy eladhatatlanok legyenek, hogy lejjebb vigyék az eladók az árakat. És akkor olcsóbban jutok a következő Renaultomhoz.
Köszi😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!