Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elektromos motorkerékpárok...

Elektromos motorkerékpárok motorja hogy van lefojtva?

Figyelt kérdés

Van egy ZT-27-es elektromos robogóm 25km/h-ra lekorlátozva. Régi verzióknál "újra bootolható" volt a rendszere és azzal ki lehetett szedni a fojtást belőle és tud menni 40-45 km/h-val. Ennél az újnál az a módszer nem működik, viszont az ülés alá benézve több csatlakozót látok amik nincsenek rádugva semmire.

Van itt olyasvalaki aki jártas az ilyen jellegű villamosságban és tudna segíteni nekem ebben?

máj. 6. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Speciálisan erre a típusra kellene rákeresni, mindenféle fórumon youtubon találni is róla videót, mit hogy kell, de gondolom az a régebbi verzió.Itt nem hinném, hogy sokan vágják a ZT-27 lelkivilágát :) A szervizt kérdezném meg helyedben. De akkor elvileg buktad a jogsi mentességet is ami miatt 25 a max.
máj. 7. 11:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagymotor jogsim van, az nem zavar, csak chill elektromossal mászkálni, de azért jó lenne ha tudna 40-45-tel repeszteni. :)

Régebbiekről van ilyen fojtás kioldás, de az újnál nem működik. Felhívtam ahonnan volt, Ők azt mondták, hogy motor meg vezérlő elektronika cserével oldható meg ami kb 100 ezer, de Én úgy sejtem, hogy ilyenre nem lesz szükség, csak Ők mondják. Gyanús, hogy több csatlakozó is csak úgy van. Elméletileg a gázkar mellett van az ilyen váltója és a harmadik sebesség van lekötve.

Én ehhez magamtól hülye vagyok, nem akarom leégetni vagy valami, de úgy gondolom ott van valami csízió.

máj. 7. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!