Át tudom így iratni az autót?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót de nem merem el hozni mert a tulajdonos azt mondja hogy nincs meg a forgalmija mert betelt, műszaki adatlapja van az autónak, ami tényleg meg van mert láttam. Mi a menete ennek az ügynek?2024. máj. 2. 21:57
1/6 anonim válasza:
Ha félsz menj el a tulajdonossal a kormányablakba és kérjétek ki, 8000Ft-ért. Ha nincs akadája kiadják. De ha "betelt" akkor hova lett? A vizsgabiztos nem vonja be.
2/6 anonim válasza:
Akkor ezek szerint friss vizsgás a gép? Mert ott adnak ilyen lapot ha betelt, és azzal kell az új forgalmit megcsináltatni. Amúgy szerintem elhozhatod,mert úgyis új forgalmit kapsz majd.
3/6 A kérdező kommentje:
Forgalomban van amúgy az autó, műszaki is van még rajta csak nincs forgalmi
2024. máj. 2. 22:05
4/6 A kérdező kommentje:
De a régit le kéne adni nem? Utoljára egy éve irattam át autót ott le kellett adni a forgalmit. Meg ugye az adásvételire rá kell írni a forgalmi eng.számot ha jól emlékszem
2024. máj. 2. 22:10
5/6 anonim válasza:
Menj be egy kormányablakba és kérdezd meg az ügyintézőt hogy ilyenkor mi a teendő.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy ha kereskedő nevén van akkor át lehet írni forgalmi nélkül. Szerencsére kereskedőnél van az autó, nem ő a tulaj
2024. máj. 3. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!