Az gáz, hogy 1.5 millióért vettünk egy tökéletesnek hirdetett Nissan Note-ot de a hazaúton menet közben leégett az egész?
Figyelt kérdés
2024. máj. 2. 15:54
4/21 bazaltkaroly válasza:
Persze, velem hetente megesik. Csak nevetek rajta, majd megyek venni egy másikat.
A viccet félretéve, azonnal hívjátok fel azt aki eladta, és vonjátok kérdőre, hogy erről miért nem beszélt.
7/21 anonim válasza:
Drága tábortűz. volt nálatok szalonna?
8/21 Koplárovics Béci válasza:
Nem kellett volna leönteni benzinnel és meggyújtani.
9/21 anonim válasza:
és bánatodban ide jöttél megkérdezni? :D El is képzeltem a szitut:
- 8 óra: telefonegyeztetés, zsíír, mehetek az autóért
- 10 óra: júj de szupi autó, megvettem
- 11 óra: megünneplem, elbattyogok vele a benzinkútra tankolni 2000-ért
- 13 óra: szétég az egész az autópályán, holott küldtem neki, de már gyanús volt, mert nem akart menni. 1 órát áll a forgalom ez miatt, de hát addig mit is csinálhatnék, hát előveszem a telefonom és gyorsan még 16 óra előtt kiírom a gyakorira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!