Segédmotorral lehet parkolni a fizetős helyeken?
segédmotornak nem kell parkolási díjat fizetni
sztem autónak se kéne főleg amíg a benzin árába útépítési pénz is be van építve
nem kell fizetni a smkp-ra.
azért nem illik elfoglalni az autósok helyét.
Motorral alap hogy járdán parkolunk.Én is úgy szoktam.Szerintem állati pofátlanság elfoglalni az autósok elöl a normális parkolóhelyet.Néha látni egy-két hülyét aki rááll a paripával egy egész kocsihelyre... szörnyű...amikor meg kocsival megyek,legszívesebben ráállnék a motorjára... mert neki nem állna semmiből felpattintani a járdára,míg az autósnak csak ott lehet parkolni ahol ki van jelölve és van elég hely.
Így fizetned sem kell.Bár alapvetően azt sem tudom h autóval is miért kell egyáltalán fizetni a parkolásért.Főleg ha semmilyen szolgáltatást nem nyújtanak érte!!!!(Őrzés,figyelés stb például).
A területért kell fizetnem?De ŐK mi alapján kérnek pénzt egy olyan területért ami KÖZTULAJDON?
20 éve még nem volt ilyen...
A második kommentelőtől kérdezném,aki szerint már nem fizetünk a benzinbe útalapot,hogy akkor miért olyan horribilisen magas az ára????
köszönöm szépen a válaszokat!
a fizető parkolókat én sem értem... :S már hallottam olyat, hogy eltörlik majd, de sztem ez csak kósza hír... :/
pedig nagyon tudnám értékelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!