Hogy lehet leszedni a 98 as suzuki swift sedan hatso ajto karpitjat ha nem nyilik az ajto mert be lett zarva gyerek zarra kívülről nem nyilik?
Nehezen.
Egy plasztikkártyát ha bedugsz ajtó meg a karosszéria közé, belülről kb. valahol ott ahol a gyerekzár van akkor kezd el fel le mozgatni. Lehet érezni mikor akad el a kártya a pöcökben, na ezt próbálgatva előbb-utóbb ki lehet oldani a gyerekzárat és ki tudod nyitni az ajtót. Utána kárpit le, kilincs kicserél és kész is a művelet.
Pl bankkartya? Pontgyüjtő? Erre nem is gondoltam.
Karpitot gázos lekapni?
Igen. Én egy régi mol kártyával próbálkoztam. De igazából bármi jó ami elég vékony, hogy beférjen meg elég hosszú, hogy utána kényelmesen tudd fogni és húzkodni.
A kárpitot már nem vészes leszedni. Asszem 3 csavar van a kapaszkodóban, azt kell kiszedni utána óvatos, de határozott mozdulattal elkezded a sarkánál lefeszegetni. Nekek ment kézzel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!