Hol kérdezzek le Németországban vásárolt autót?
Akkor miért nem őt kérdezed?
Carvertical egy próbát megér, elhanyagolható összeg egy autó árához képest. Max. ha valamit talál, akkor ejted a kocsit, és nem mentél potyára megnézni. De attól még ugyanúgy kell megvizsgálni, ha a carvertical pl. nem mutat semmit.
#4: Csak mondjuk a jósnőnek esélye sincs érdemi információval szolgálni... Azért nem mindegy, hogy kaphatsz érdemi információt ezért beleraksz egy elhanyagolható összeget, vagy előre tudhatod, hogy nulla eredménye lesz a befektetésnek, de azért elmész a jósnőhöz.
#3: Nem fog, csak az aktuális tulajdonosnak és csak arra az időszakra ad, amikor a birtokában votl az autó.
#5, akkor nekem szerencsem volt, amikor bebattyogtam az auto Hämmerlehez...
az auto eredetileg ott lett veve, ott volt szervizelve 18 evig es nekem 2. tulajkent kiadtäk/ megmutattäk hogy a kocsi nem volt körbetörve, meg milyen javitäsok voltak näluk..
en sajät tapasztalatot irtam es nem akartam megteveszteni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!