Múlthéten Tiszakécskén voltam átutazóban, ahol benzinkútnál tankoltam az 1.9pdtdi-mbe gázoljat. Eleinte minden normàlisan ment, majd 20km után az úton kigyulladt a motordiagnosztika, ezután füst szagot éreztem, leálltam, és szénné égett. Miert?
Figyelt kérdés
Mire a tűzoltók kiértek oda menthetetlen volt. Semmi se maradt a 14 éves, 208.0000kmt futott kocsimból.#tűz #Pdtd
ápr. 21. 13:00
1/9 A kérdező kommentje:
Írtam a kútnak, abba a városba hétfőn érkezett friss üzemanyag.
A kocsival eddig egy baj volt [ tavaly cserés lett a biztosítéktábla].
208ezer-t akartam írni. Tök riadt vagyok
ápr. 21. 13:01
3/9 anonim válasza:
Ha az üzemanyagtankba nyomtad a gázolajat, akkor biztos nem attól égett le, ha felborult a hátsó ülésen a kanna és kifolyt belőle, akkor az okozhat ilyen jelenséget, főleg, ha segítesz a jelenségnek egy kis cigihamuval is.
6/9 anonim válasza:
Azt hiszed hogy most hogy rossz minőségű a gázolaj és a kút térítse meg a károd???
Vagy ennek a kérdésnek mi értelme van?
7/9 anonim válasza:
JA látom már , ez egy német technika.
ÍGy ezeknél előfordul hogy szarrá ég.
8/9 anonim válasza:
eddig német autókat vettem, egy se gyulladt ki... kivéve ha hozzánemértők megbarmolják...
9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dohányos.
De az ismerősömet néha hazavittem vele, hülye voltam, megengedtem neki hogy bent is cigizzen
Majdnem naponta takarítottam a kocsit, de a fenébe is az eset előtt nem. Volt rà precedens, hogy a hátsóülésen is vittem benzint
ápr. 21. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!