Vihetem máshova műszakizni?
Komolyan csodálkozok néha, hogy felnőtt emberek mennyire életképtelenek tudnak lenni, de akkor tessék:
-fehívod az állomást
-napszaknak megfelelően köszönsz, bemutatkozol
-elmondod, hogy szeretnéd átrakatni vagy lemondani az időpontodat (dátumot is említve)
-megkérdezed, hogy mikorra tudnának másik időpontot adni
-értelmezed a választ és eldöntöd, hogy jó-e
-ha nem jó egy felkínált időpont sem, akkor sajnálatodat fejezed ki, elköszönsz és leteszed
-ha jó egy időpont, akkor megköszönöd, esetleg megemlítheted, hogy akkor x-án találkozunk y-kor, hogy kiküszöböld az esetleges félrehallást, elköszönsz és leteszed
Valószínűnek tartom, hiszen akármi közbejöhet a megbeszélt időpontban. De a legbiztosabb, hogy ha felhívod őket és megkérdezed. Úgyis illene lemondani az előzőleg lefoglalt időpontot.
Én már vizsgáztattam le úgy az autómat a helyi közlekedési felügyelet vizsgaállomásán, hogy nem kértem előre időpontot. Épp arra jártam és megkérdeztem, hátha... Semmi akadálya nem volt, soron kívül fogadták az autót. Igaz, hogy ez napközben, eléggé holt időben volt, nem délután 4-kor és valószínű szerencsém is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!