BMW e36 ablakemelő szerkezet helyére e46 ablakemelő jó bele? Vagy esetleg át lehet alakítani?
Sajna e36 betegsége az ablakemelő, egytől egyig mind sz.r, mindig kibukik oldalra az ablak vagy alul a csúszka pár elkopik vagy abból ugrik ki a szerkezet egyik része..
Aki ismeri ezt a típust az szerintem úgyis tudja miről beszélek.
E46 ablakemelő szerkezete jó lehet bele? Vagy egy kis átalakítással esetleg meglehetne csinálni?
Akkor nálam valószínű maga az ajtóval lesz a baj🥲 elvileg van bent valami ablaksín ami az üveget tartja és az nem cserélhető.
Tök mindegy milyen drága szerkezetet veszek meg csúszkapárt akkor sem jó. Vettem vagy 4 félét.
És nem hiszem hogy a szerelőkkel van a gond mert ők ezzel foglalkoznak napi szinten és pont az enyémet nem tudják megcsinálni.
Ha a szerelők értenék a dolgukat, akkor bizonyára nem lennének ilyen megállapításaid, hogy "valószínű az ajtóval lesz a gond".
Ahogy az sem elfgadható, hogy "vettem vagy 4 féle sínt".
Csak egyet kell, amelyik oda való.
Erről ennyit. 🤔
Azt nem írtam, hogy 4 féle sínt vettem :)
Azt írtam, hogy “tökmindegy……….. szerkezetet veszek meg csúszkapárt……..”.
Szerkezet meg csúszkapár, érted? ezekből vagy 4 félét vettem.
Már bocsánat, Unix, Bárdi meg társai adják ki nekem alvázszám szerint az alkatrészt, nem én választom ki kedvem szerint :) és nem is volt olcsó.. mert kb. mindig 40 körül fizettem az egyikért…
Már bocsánat még én vagyok a hülye, mert szart adnak, mert nem tudják megcsinálni meg miegymás..? 😆
Még ilyet se hallottam anyám..😆
Idejössz aztán velem kötekedsz?
Ha ennyire értesz hozzá komolyan jól megfizetlek csak csináld meg😄
"ilyet vettem, olyat vettem, többet is próbáltam, nézte már más szerelő is...."
Pont az ilyen ügyfelet kerülöm nagy ívben!
Hozza az autót, ez a hiba, elvállalom, és amíg nincs tökéletesen rendben addig nem adom ki.
Ez nem egy barkácsműhely, nem is jótékonysági egylet.
Határidő van, számla és garancia.
Amikor kész, fizet, és nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!