Milyen következmémyekkel kell számolni, ha 1-2 évig párologhatott a kocsiban a fagyálló hűtőfolyadék a fülkében? Nem vettük észre.
Figyelt kérdés
Kiderült csupa víz a szőnyeg alatt a filc, majd a szőnyeg is átitta es a gumiszőnyeg alatt átütött. Akkor vettem észre mikor tölteni kellett a rendszerbe. Lassan szivárgott a hűtőből. Nem éreztünk különösebb szagot az autóban. Egyszer takaríras közben lattam, hogy vizes a gumiszőnyeg alja, én ügyesen nedves porszívóval kiporszívóztam, áttöröltem. Nő létemre azt hittem megint beázott az autó . Szóval már itt károsítottam az egészségünket, mert kesztyű nélkül csináltam, ki tudja mit fogdostam össze. Nagyon aggaszt mert olvasom mennyire káros a fagyálló. Félek, hohy a gyerekeim miattam lesznek betegek. Mi történhet, mire figyeljek? Nem tudom miota szívhattuk a fagyálló páráját.ápr. 13. 13:35
2/5 A kérdező kommentje:
,😪😪
ápr. 13. 14:37
3/5 krwkco válasza:
Nem lesz semmi bajotok. Az etilénglikol nagy mennyiségben mérgező. De kis mennyiségben nem jelent tartós ártalmat. Régebben volt egy olyan bortrány, hogy Burgenlandban etilénglikolt kevertek a borba, hogy édesebb íze legyen. Az emberek nem betegedtek meg. Persze nagy botrány lett belőle, de nem azért, mert kimutatható egészségügyi következményei lettek volna.
Szóval érdemes kesztyűt viselni vagy kezet mosni, ha fagyállóval dolgozik valaki. De utólag, nálatok senkinek nem lesz baja.
4/5 anonim válasza:
Ne idd meg! Amúgy gyakorlatilag semmi bajod nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!