Mit gondoltok az új Dacia autókról?
Kényelmetlen, gagyi, de olcsó.
Ennyit tud.
Ez már nem az a régi román roncs kategória. Renault-Nissan technika.
Nekem is Daciam van, újan vettem, már 7 éves, semmi baja. Teljesen megbízható, teszi a dolgát. Persze nem luxus kategória, de hétköznapi használatra megfelelő.
Igazából nagy különbség nincs egy Renault Clio és egy Dacia Sandero között például, ezek az újabb kisautók nagyjából egy minőséget tudnak az 5-7 millós árban. Akár Dácia akár Toyota…. Esetleg halkabb plusz egy két puha/szövet anyaggal meg van toldva. De például egy Yaris is az alap tiszta műanyag, kemény fekete belül (ami engem személy szerint nem zavar). A Sanderobol is ha felszereltebbet veszel már kapsz belül szövet borítást, dizájnosabb belsőt, nagy képernyőt.
Ha megnézed az árakat viszont a Sandero se annyira olcsó. 5.100 az csak a plakát ára klíma nélkül ha jól tudom. Normális felszereltséggel, és az erősebbik motorral már 6,3 körül van. Egy Clio is 6,6 kb hasonlóan felszerelve.
A volt munkahelyemen is Logan meg Duster volt minden sarkon. Újonnan vásárolva, es igaz hogy egy ceges kocsi nincs ugy megbecsülve mint a sajat, de 5-6 év utan mar jott ki a rozsda rajta es a műszerfal szebben világitott mint egy karácsonyfa, mihelyt kijavitottak egy check engine-t 2 masik lampa gyúlt ki.
A régi 1300-asokkal meg Aroval ki lehetett vezetni a világból, de ha már van pénzem akkor kocsit veszek nem Daciat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!