Milyen elektromos rollert ajánlanátok?
Napi munkába járáshoz kellene,napi táv max 2x10km.
Bicikliút,közepes minőségű.
88kg vagyok,44-es lábam van.
Fontos lenne hogy jó minőségű legyen,ne rázzon szét,és ne kelljen minden nap tölteni sem,60km-t azért tudjon.
Ne legyen nagyon nehéz,mert vonatozok is vele.(bicikli emiatt kiesik,arra jegy kell)
Vízálló legyen,tempomatos.
Ár másodlagos,400-ig mennék.
Nem ráz szét azzal kis kerékkel, legfeljebb az agyad kiugrik a helyéről.
Inkább egy pedelec biciklit vegyél.
Én valamilyen Joyor rollert ajánlanék, mert ezeknek magyar ügyfélszolgálatuk van az enjoyroll személyében, akik bármilyen alkatrészt kicserélnek meghibásodás esetén és nem kell külföldről rendelgetni.
Innen nézz szerintem:
Érdemes lenne már megjegyezni: vízálló roller nincs, kivétel az így megépített, azaz a kölcsönzős rollerek. A kérdés csak az, melyik meddig bírja az esőt....
Egyébként ár érték arányban és a megtehető km, rugózást figyelembe véve, talán az Egoway.hu oldalon a 21Ah roller lenne neked megfelelő.
5-ös
Nagy IQ-ra vall ahogy ezt ideböfögted,nem sokat segített.
Tapasztalatok,szervízháttér, egyéni vélemények érdekelnének...
Nagy IQ-ra vall, ha számodra ez ideböfögést jelent. Az egyéni vélemények, nem biztos, hogy a te igényeidnek megfelelnek. Hiába írom ide, hogy pl. az Engwe S6 egy jó roller a kategóriájában, nincs rajta tempomat, és nem vízálló, csak fröccsenésálló. Hupszika! Szóval továbbra sem mi fogunk rollert keresni a te igényeid szerint.
Nem is kell nektek keresni,nyugodtan lapozz tovább...
A többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!