Kidobjam a tizenhárom éves Michelin téligumikat, vagy valakinek még jó lehet ?
Figyelt kérdés
Soha nem láttam még ilyen jó állapotú öreg gumiabroncsokat, garázsban tartott autóhoz kaptam. Nem váltak repedezetté, nem koptak el. A nyári abroncsok kopottak voltak, kidobtam mindet már.ápr. 8. 17:37
11/16 anonim válasza:
"Pedig egy 18" kerekrol beszélünk ami 12evesen elég sűrűn volt autópályán használva."
Pont a pálya kíméli legjobban a gumit. Egyenletes sebességgel tempomattal haladsz. Nincsenek nagy gyorsítások, lassítások, kis ívű kanyarok. A kormányt se tekergeted olyan intenzíven, mint amikor szűk helyre kell beparkolnod. Az aszfalt minősége is relatív jó, kevés az úthiba.
Én ugyan csak 17"-os kerekeket használok, évi 30.000 km pályázás mellett, de előbb szokott elöregedni a gumim, mint elkopni.
12/16 dirtboy válasza:
Azt nem értem hogy ha szerinted semmi baja és nagyon jó állapotú akkor minek vettél újat és miért akarod ezt eladni? Használd ha szerinted jó és megbízol a tapadásában és ne áruld.
13/16 Szolovjov válasza:
Oda kell adni driftes BMW-seknek, Ladásoknak lerúgatni.
14/16 anonim válasza:
gumi olyan mint a vámpír , ha napfény nem nagyon érte és jól volt tárolva akkor semmi baja . én rengeteg csomagtartóba tárolt 10-20 éves gumit radírozok le semmivel nem rosszabak mint a 2-5 évesek
16/16 A kérdező kommentje:
El lett dobva három, egyet megtartottunk, hátha egyszer olyan helyzet adódik, hogy pár napra kelleni fog (ennek az esélye kb. 1%). Az abroncscsere után halkabb lett az alapzaj futás közben, ez kétségtelen.
ápr. 28. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!