Hogy kell kötelező autóbiztosítót váltani?
Sziasztok. Évfordulós kötelező autóbiztosítást szeretnék csinálni. Hogy kell? Az előző szerződésemet fel kell bontani vagy ha kötök egy újat, a régi automatikan fel lesz bontva? Még sosem csináltam ilyet.
Illetve a bruttó újkori értékét honnan tudom meg a kocsimnak? Egy 2000-es, 68 LE-s, 1.0-s Toyota Yarisról beszélünk. Nem tudom mi a bruttó újkori értéke.
Ez nem teljesen igaz. Bankkártyás fizetést a legtöbb biztosító elfogad.
Ha boltban nem gond, szerintem akkor sem ha online fizetsz.
Az évforduló előtti 30. és 60. nap között tudod felbontani a régi biztosításodat. És fel is kell, magától nem fog felbomlani attól, hogy máshol is kötsz.
Azután megkötöd a kedvezőbb díjú biztosítást. Az újkori ár mihez kell? Láttam már ilyen kalkulátort, azt hiszem cascohoz kellett.
Szerintetek probléma az, hogy a Netrisken mikor kalkuláltam az árat, véletlenül annál a kérdésnél, hogy mióta van az előző biztosítási szerződésem 2023.jan 1 után helyett 2023.jan 1et jelöltem? 2023 május vége óta van
Bocsi lehet túlgondolom csak nem akarok semmit elrontani
Én tisztelem az agybajodat. (Van nekem is más fajta. 🤣 )
Azt mondjuk nem tudom miért jó külön emiatt elmenni a postára, és sorban állni, ha otthonról is működik a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!