Új gumi felrakaása TPMS szenzor cserével is szokott járni, ha TPMS szenzoros az autó? Átrakható a gyári, vagy jellemzően újat kell belerakni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 2. 08:54
11/11 anonim válasza:
#9 vagyok. Amit írtam, azért eléggé extrém eset. A másik autóm 6 éves. Ott is hibátlan eddig mind a 8 db gyári szenzor. De facebook márka-csoportokban már olvastam panaszkodást, hogy 4-5-6 év után cserélni kellett.
De nem olyan olcsó egy gyári szenzor, hogy megelőzés gyanánt kihajítsuk. Én csak akkor cserélném, ha gond van vele. Megállni ettől nem fog az autó, legrosszabb esetben ráérsz következő műszakiiig cseréltetni. Egy gumi le-felszerelés, amit esetleg buksz még mindig jóval olcsóbb mint egy szenzor, amit lehet feleslegesen dobnál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!