Skoda Octavia 2 RS PDTDI DPF be volt hordva ki lett vene És most alap járaton enyhén füstöl mi lehet a gond ? Előre is kosz a szakértő tippeket !
Figyelt kérdés
#Skoda Octavia 2 rs
márc. 29. 20:20
1/13 anonim válasza:
" be volt hordva ki lett vene "
Sto eto kutykurutty?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem kritikát kertem ha nem tippet mi lehet a gond de az e kosz
márc. 29. 20:57
4/13 A kérdező kommentje:
Az autó alap járaton füstöl
márc. 30. 07:57
5/13 anonim válasza:
És ha kiveszel valamit a kipufogó rendszerből, ami a környezet védelem (szennyezés) miatt van benne, akkor szerinted mi a következmény?
Nem is értem így a kérdést..
6/13 anonim válasza:
Szerintem itt senki nem érti ilyen hülye fogalmazással ezt.
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sok kocsi volt van el távolitva a kipufogó rendszerből részecske szűrő DPF és meg sem füstöl
Ezért kertem szakértő tanácsot
Nem pedig paraszt kritikát !
márc. 30. 18:32
8/13 anonim válasza:
Tehát eleve véres a torka, különben nem b/szta volna teli a DPF-et, és most csodálkozol, hogy nélküle kijut az ami eddig lerakódott?
10/13 A kérdező kommentje:
Igen eredeti az ECU
De turbo fel töltő fütyülős hangot ad ki akor meg lehet az hogy a turbo fel töltő enged át és az e füstöl be ?
márc. 31. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!