Melyik birja jobban az emelkedőket/hegyeket, a 2t vagy a 4t 125ccm-es motor?
Figyelt kérdés
Gyorsulás végsebesség nekem nem számít.2010. okt. 26. 16:00
2/9 anonim válasza:
2T! Azonos köbcentiből általában 2X akkora LEt és 1,5 akkor nyomatékot hoznak ki..
Nézd meg pl. Mito, NSR, RS mind 30 ló körül vannak.. CBR125, R125 meg 13-15..
3/9 anonim válasza:
Szerintem 4T jobban bírja az emelkedőt. Hiába gyengébb, de kisebb fordulaton erős. 2T 125ösöm volt egy pár, 7-8ezres fordulat alatt szarok voltak, addig egy simson ereje, majd power szelep nyit, és akkor már vadállat lett. De ha power nyitva és úgy mész folyamatosan felfelé, baromi sokat zabálnak.
4/9 anonim válasza:
Szerintem 2T inkább, mivel lényegesen erősebb, Mitoval meg voltam elégedve ilyen téren.
5/9 anonim válasza:
Nekem NSR125 öm volt motoroztam egy CBR es gyerekkel, ő nyélen ment végig, én 5-6000 nél váltottam és ugyanúgy mentünk.. Rád bízom..
7/9 A kérdező kommentje:
Mint emlitettem a sebesség és gyorsulás nemérdekel (lehet bármilyen lusta) engem az érdekelne hogy a hegyvidéki terepet melyik bírná jobban (Erdélyi túra)
2010. okt. 26. 22:32
8/9 anonim válasza:
a 2T minden képp, jobban bírja, erősebb meg minden de többet fogyaszt sokkal.
9/9 bumbi02 válasza:
hát ha túrázni mész akk szerintem ne 2T-vel kissé sokat fogyaszt (föleg amiket itt irtak, Mito pl 7-8 litert is megeszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!