Honda dió vagy Yamaha jog?
Honda dió vagy Yamaha jog? 2T az már tuti fix.
Adott egy A1 jogsi ami tartalmazza a kismotor jogsit is. (Ugye:?)
kismotor Max 45km/h 50cm3 4Kw
A1 Max ...... 125cm3 11Kw
A mostani kismotorok (50cm3) gyárilag már tudják a 60km/h és 6-7Kw.
A motort Használtan venném. Index, lámpa megy stb.
HA MEGÁLLÍTANAK ÉS FELMUTATOM AZ A1 JOGSIT MEGBÜNTETNEK-E HOGY ILYEN MOTORON ÜLÖK ÉPPEN.
Cél kisebb távok megtétele gyorsan, hobby motorozgatás.
16+ vagyok falura elég az 50
Olcsóbb könnyebb fenntartani.
Lehet később váltok majd.
Nekem van egy Dio-m, Af 34. A1-el vezetheted. Nem tudja a 60-at, ha nagyon meghajszolod, kb. 55 a vége. Mondjuk én 105kg vagyok.
8 éve vettem felújítva. Azóta már nem működik a gombos indítás és az automata szivatót kicseréltem kézire. Gumikat, gázbowdent, gázkart cseréltem, illetve az első telót javítani kellene.
Hidegen kell rugdosni, mert nincs időm kipucolni a karbit. Melegen első rugásra indul. Bevásárolni tökéletes, Nagy papírtáska elfér láb közé kényelmesen, a többi megy a kobaktartóba és a hátizsákba.
Ez egy nagyon jól összerakott, rendkívül igénytelen motor, de ha gyorsan akarsz közlekedni, nem a te típusod.
En nem vennek 2t-t ha vehetek helyette 4t-t... Falura eleg az 50 is, es a harmadät-negyedet eszi mint az auto...
Hegyvidek közeleben lakom, gyakran järunk 2en is es igy is vägtat 50el a rotyogo...(Bajorban, Ausztriäban lehet utast vinni 50essel is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!