Honnan tudhatom, hogy egy autó vezérlése láncos vagy szíjas?
Figyelt kérdés
a láncos valóban előnyösebb?2024. márc. 24. 18:49
1/7 anonim válasza:
Beírod Google-be a típust és a motort + timming / timming set
Pl:suzuki sx4 1.6ddis timming
És kiderül, hogy szíjas
Vagy:suzuki sx4 1.6vvt timing
És rögtön látod, hogy láncos.
Az első dízel a második benzin motor (nem hiba)
A láncos motoron általában nem kell periodikusan vezérlést cserélni, de a cseréje általában drágább. Vannak félresikerült konstrukciók amik viszont rendszeres cserét igényelnek, és így is néha szakadnak. Pl Fiat 1.3 Multijet
2/7 anonim válasza:
Alkatrész webshopban kikeresed, hogy mit árulnak az adott típushoz.
3/7 krwkco válasza:
Az előző két ötlet is jó.
Emellett arra is van esély, hogy ha bevilágítasz az olajbetöltő nyíláson, akkor látni fogod a láncot. Az én autómban látni.
4/7 anonim válasza:
3. Az enyémbe nem látszik, na akkor mi van?
5/7 Szolovjov válasza:
Ém jobban szeretem a szíjjas motorokat. Jó lenne a lánc, ha nem biciklilánc lenne bennük hanem normális 2 soros lánc. Mint anno a w126-os Mercedesben.
6/7 krwkco válasza:
Akkor a tiedben az esély, amit említettem, nem teljesült. Vagy azért, mert nincs benne lánc, vagy azért mert van, de nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!