Mièrt nem jut benzin a motorba a karburátorból?
Suzuki sepia robogórol van szó.
A karburátorba bele megy a benzin ès ott a karburátornak össze kell kevernie a olajjal a benzint de a motorba nem jut benzin, csak a olaj ami a kipufogónál folyik ki ha sokat próbálom rugni a berugó kart mivel nincs rajta a kipufogó a motoron. Amikor le szedtem a karburátort akkor ha megtöltöttem vizzel ès nagyon erősen bele fujtam a levegőszűrőnèl akkor fröcskölte ki a vizet de nagyon erősen kellet fujni.
a fúvókát a karburátorba nem lehet meghúzni hogy megfeszüljön mert nem bele való fúvóka van benne.
a karburátort teljesen ki tisztittotam mindenhol át megy rajta a levegő tehát nincs eltömődve. A benzin eljut az úszóházba tehát nem azzal van a baj. Amikor rajta volt a karbi a motoron akkor a levegőszűrőnèl bele fujtam miközbe húztam a gázt hogy bele fröcskölje benzint de mègse ment bele benzin hiába volt tele benzinnel az úszóház ès nincs eltömődve a karbi. Mièrt nem jut benzin a motorba? Mi lehet a baja? aki tudja az segitsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!