Chevrolet/Daewoo/GM alkatrész ellátottság manapság?
Használtautó vásárlás elött állok és valaki valahol említette nekem/olvastam, hogy a GM bő 10 éve kivonult Európából és emiatt az alkatrészek beszerzése macerásabb mint volt korábban/valaha.
Ez a valóságban mit jelent, ha például ki kéne cserélni egy teljes váltót/magát a kuplungot, esetleg behorpad egy karosszéria elem vagy kiég bármilyen izzó akkor ezek többe kerülnének, mert más kontinensről kéne beszállítatni ? (ha még az adott 15 éves modellhez egyáltalán van a raktárakban alkatrész hozzá)
Vagy ennyire nem durva a helyzet?
Kismillió gyár van, akik utángyártanak alkatrészeket, ebből élnek.
És azt gyártják, amire nagy kereslet van.
Ha nincs kereslet, nem fognak gyártani.
Jópár éve még tudtam venni jófogásról alig használt lengőkarokat f astrához darabját akár 1000ft-ért, most már semmi. Van valami utángyártott vacak 15 ezerért darabja, amitől lehet, zabálni fogja a gumikat.
Nem, nem macerásabb.
Az extrém öreg autókhoz lehet, de azokhoz akkor is az lenne ha a GM nem vonul ki
Mert az Opel az mi?
Chevrolet Nubirám van, minden kapható hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!