Létezik olyan szervízkönyv ami én minden benne van?
Figyelt kérdés
Adott autótípushoz, pl. mercedes sprinter, olyan javítási könyv amiben minden részlet benne van az utolsó csavarig vagy kábelig.
Csinálnak ilyet a gyártók vagy valaki az autókhoz?
2024. márc. 21. 22:59
1/8 A kérdező kommentje:
Amiben* (a címkérdés nem sikerült)
2024. márc. 21. 23:00
2/8 anonim válasza:
Nem hinném, a magától értetődők, pl. hogyan csavarj ki egy csavart nincs benne, mert aki ezt nem tudja, az ne nyúljon autóhoz. Ettől függetlenül általában benne van a legtöbb szerelnivaló ezekben. Szervizkönyvet pedig általában a típus facebook csoportjában találod.
3/8 anonim válasza:
A gyári szervizkönyvek pont ilyenek szoktak lenni. Típus alapján úgy keress rá a Google-ban, hogy workshop manual.
4/8 anonim válasza:
"Haynes repair manual" cimen van pár
5/8 anonim válasza:
Ilyet jó pár éve nem csinálnak, mert minek. A márkaszervizek gyári internetes adatbázist használnak, a független javító piacot meg az Autodata/HaynesPro uralja szintén online naprakész adatbázissal.
Ja és jó dolog ez, ha benne van az ember. Én még emlékszem a rengeteg papír doksira. Egy nem katalogizált "irattárban" sz@r keresgélni.
Ha régebbi típus ról van szó azokhoz elérhető (volt) ilyen leírás.
Angolul találtam Haynes könyvet, de magyar tuti nincs.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 903 sprinterhez kéne, kutakodni fogok.
2024. márc. 23. 23:54
7/8 A kérdező kommentje:
2024. márc. 23. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!