Szerintetek megéri a super soco?
Nézegettem ilyen motorokat de picit durvának tartom az árát, ahhoz képest hogy milyen teljesítményt kapsz érte.
Ha van valakinek tapasztalata, élménye,
nyugodtan írjon.
Minden elektromos járműnek durva az ára. Szokd meg! Más egyéb panasz?
Az elektromos járműveknél nem feltétlenül mindig csak a kW számít. Az nagyon nem mindegy, hogy a nyomaték nuláról ott van és 50-60-ig úgy gyorulsz vele mint a 4-es metró.
Rollerhez képest átlagban tízszeres teljesítmény, plusz design, ha ránézel.
Ez ennyiért reális, a mai viszonyok között.
Nem beszélve a komolyabb rollerek árszínvonaláról.
3-as: super soco wanderer-t néztem.
1.6m + még egy aksi a nagyobb hatótávért, az még +600k, így összesen 2.2m jönne ki.
Hát nem tolonganak a soco tulajok.
Nézegettem ilyesmit, van felém egy tagnak, mindig lelkesen letakarja, hogy ne essen rá az eső.
2500w 45 km/h 2,2 M-ért kicsit soknak tűnik nekem.
Inkább vennék egy használt robogót 50 000-ért, erősebb, gyorsabb, nagyobb, vízállóbb. Lerakja az ember egy garázsba és 30 év után is tud vele járni. Annyi, hogy nem villanymotor hangja hanem hajszárító, varrógép, vagy ketyegő óra hangja van a fordulatszámtól függően. 2,2-ért már használt elektromos autót is kapni.
Néztem egy nagyobbról, hogy mit írnak, hát nem jókat:
Ez az 50-esnek megfelelő villany teljesítményes 125-ösözés működhetne, de konstrukciós hiba miatt késve indul meg az elektromos moped. Kifogásolják még a rossz minőséget, a rossz hatótávot, drága és nehezen elérhető pótalkatrészeket.
Valószínűleg még a rendőr is egyfolytában üldözi, hogy úgy néz ki mint egy motor és nincs rajta rendszám.
Durvának?!
Egy jobb elektromos bicikli is majdnem ennyi. Egy hagyományos benzines robogó is már millió fölött van, ha nem a kínai noname típusokat nézzük. Egyáltalán nem tartom drágának. Én tavaly nézegettem őket, de végül nem vettem. (Nem az ár miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!