Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha mt 07et akarok majd...

Yamaha mt 07et akarok majd venni és azt nem tudom, hogy hány km-ig érdemes venni?

Figyelt kérdés
Gondolom 50.000 km-est már nem nagyon kéne venni. 30.000ig vegyek vagy meddig? Sokat használnám szóval menne bele a km minden nap mennék vele ha jó idő van. Azt néztem, hogy 5-6 liter körül eszik ez igaz? Az elég jó. Tapasztalatok akinek van?

2024. márc. 18. 19:06
1 2
 11/20 dirtboy ***** válasza:

Pl nekem a második generációs kawasaki Z1000 is annyit evett szlovák túrákon,simán kijött 6 literes átlag igaz csak 125lóerő.

Most suzuki gsxs1000-ret akarok venni,néztem róla teszteket amik vannak fent és mindenegyik dicséri a fogyasztását,de alapjában a suzukikat is említik hogy szinte mindig győztesek azonos kategóriájú másmárkájú motorokkal. a gsxs1000 150lóerős és említenek 5,5literes átlagot is teszt alatt.

Szóval létezik,naked az nem gyorsasági nem igényli annyira a pörgetést hogy legyen ereje. Nyilván ha valaki pályázik vele és hajtja akkor más értékek jönnek ki de egy laza közúti motorozás ami javában jogsi elvétel szintű nem tötymörgés ott is simán hoznak 6 literes átlagot.

2024. márc. 19. 19:52
 12/20 A kérdező kommentje:
igaz nem láttam hogy azt írta. Végülis lehetséges
2024. márc. 19. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 A fogyasztás csak a jobb csuklódtól függ. Ha lassan építed a gázt és amúgy sem vagy képes húzni neki, akkor persze, hogy keveset fogyaszt. Ha meg a padlógáz-padlófék jellegű stílussal vezetsz, akkor persze, hogy zabálni fog. A modern injektorosak is. Én sebességkorlátokat betartva sem tudtam soha semelyik motoromból 6 literes fogyasztást kicsiholni, se városban, se főúton, se autópályán. De még Kakucs-ringen sem ment nagyon az átlagos fogyasztásom fölé a fogyasztás.
2024. márc. 19. 21:14
 14/20 anonim ***** válasza:
"naked az nem gyorsasági nem igényli annyira a pörgetést hogy legyen ereje" - ezt meg nem is értem, az idomok hiánya nem változtatja meg a motorkarakterisztikát, egy sornégyes motort jobban kell pörgetned egy sorkettőnél vagy egy V2-nél, akár sportmotor, akár naked... (főleg, mert pl. a 2000-es évek környékén amikor az összes japán kijött a sornégyes naked motorjával, mindegyikük a korábbi 600-as sportmotorjuk blokkját hangolta újra kicsit városiasabb használatra, de attól függetlenül azok ugyanúgy 6000-nél kezdenek húzni)
2024. márc. 19. 21:38
 15/20 dirtboy ***** válasza:
51%
14. Veled nem vitatkozom mert látom fingod sincs semmiről ha szerinted a naked motorok annyiban térnek el hogy nincs annyi idom. Kár a szót fecsérelni,nem is értem motoros témában minek ír olyan aki nem motoros vagy nincs is köze nagymotorokhoz.
2024. márc. 20. 07:19
 16/20 dirtboy ***** válasza:

/A fogyasztás csak a jobb csuklódtól függ. Ha lassan építed a gázt és amúgy sem vagy képes húzni neki, akkor persze, hogy keveset fogyaszt./

Én szeretem a gyorsulást és húzom is neki,de azért mert 300-350km-alatt néha oda húzza az ember és megy 200 felett attól még az átlag nem ugrik olyan szintre mintha a mátrában járkálnánk fel alá vagy a hungaroringen rúnánk a köröket.

2024. márc. 20. 07:21
 17/20 anonim ***** válasza:
veles nem vitatkozom mert nem motorozol és nem értesz hozzá = nincs érvem, de azért ideböfögök egy személyeskedést, nehogy kussban elfogadjam, hogy hülyeséget mondtam. Gratulálok kiscsicska. Talán inkább magadra alkalmazd, amit írtál.
2024. márc. 20. 08:51
 18/20 dirtboy ***** válasza:
51%
Mint írtam én motoros vagyok,neked viszont nincs tapasztalatod 1000-res motorokkal és így a fogyasztásukkal sincs max olyat amit más mondott. Hokizz szerintem többet mert nagyon frusztráltnak tűnsz.
2024. márc. 20. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Jó ember, ne az én hibám legyen már, hogy nem találod a gázt. :D
2024. márc. 20. 20:47
 20/20 dirtboy ***** válasza:
51%
Te már csak tudod hogy találom e. Együtt motoroztunk mindig is,én a Z1000-rel te az s51b-vel.
2024. márc. 21. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!