Meg lehet a tanulni ilyen kevés idő alatt?
Tudom azt a részét, ami rám tartozik.
Tudom, hogy egy adott helyen mi a szabályos, és mi nem az, úgy tisztában vagyok azzal is, ha szabálytalanságot követek el, de tisztában vagyok azzal is, hogy azt mikor nem tehetem meg.
Nem pánikolok, ha az úton villamos is közlekedik, vagy buszsáv, nyitott kerékpársáv van, mert tudom, hogy azokra milyen szabályok vonatkoznak, stb
A jobbkéz szabály ismerete alap, de sokan közlekednek úgy, hogy éveken keresztül nem kell a jobbkéz szabályt a gyakorlatban is alkalmazni, mert ki vannak táblázva a kereszteződések, és nem kerül olyan forgalmi helyzetbe, ahol a jobbkéz szabályt kell alkalmazni (de bármikor szükség lehet rá)
Megtanulod a jobbkéz szabályt, akkor már ismered a szükséges elméleti tudás néhány százalékát.
Még akár a KRESZ vizsgán át is totózhatod magadat, majd jön a gyakorlat, ahol az oktatók nem feltétlenül díjazzák, ha a tanuló teljesen fogalmatlan, nem ismeri a szabályokat.
Forgalmi vizsgán pedig egyetlen "közlekedési szabályt sértett" hiba bukást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!