Egy 1993-as évjárató Toyota Corolla kb. mennyit érhet papírok nélkül, ill. külföldi papírokkal?
Külföldi rokonoktól kaptam mondhatni ajándékba egy 93-as Corollát, viszont nincs szűkségem rá, mert van kocsim, ezért el szeretném adni. Meg tudná vki mondani esetleg, h úgy kb. mennyit lehetne reálisan elkérni érte, úgy hogy ugyan van érvényes műszakija, papírok, forgalmi, minden rendben, csak hát német, nem magyar. Egyébként teljesen kifogástalan állapotban van a kocsi minden szempontból.
tegnap meg akarta venni vki 10 ezer !! forintért, azt hittem viccel, de nem , komolyan gondolta, persze kiröhögtem LOL
Köszönöm a válaszokat!!!
(Amúgy ha vki esetleg kérdezne, akkor csak holnap reggel tudok válaszolni, mert most megyek aludni, csak gondoltam , h kiírom, hátha addig is jön válasz rá ;)))
hasznaltauto.hu-s árak alapján a törött magyar papírosok mennek 150-200 körül. én a Tiedre sacc/kb 100e mondanék.
Lehet egy bontó hamarabb bevenné, csak kérdés kapsz-e érte ennyit.
- Az átírás, magyar papirok elrendezése, de talán még azse kötelező ahoz, hogy használni tudd, kérdezd meg az önkormányzatot, hogy ez mennyibe van. És azt vond le.
Szia!
Lehet, hogy már nem aktuális a válasz de szerintem is ha valakinek szüksége van ilyen autóra 80-100ezret megér, engem érdekel az autó ha meg van még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!