Felhajtottam a pályára matrica nélkül - mekkora bírságra számíthatok?
Szerintem egyszer kapod a "járandóságot", ha egy napon volt minden. Én egyszer felhajtottam, megfeletkeztem, és kb fél órával csúsztam ki az 1 órából, majd bementem az irodáb megkérdezni, hogy ilyenkor mi van.
Mondták, hogy így már jön a bünti, de pár nap mire látják a rendszerben.
Mondom még ma elhagyom az országot, akkor feleslegesen vettem meg?
Azt mondta az intézö, hogy tulajdonképpen igen, mert egyszeres összeget fizetnék akkor is, ha már nem vettem volna meg.
Díjkategória Alap pótdíj (60 napon belüli fizetés esetén) Emelt pótdíj (60 napon túli fizetés esetén)
D1, D2, U* 21 830 Ft 87 270 Ft
Szia. köszi e szerint csak egyszer kapom meg a büntetést : "Többször is használtam az autópályát egy nap alatt - mennyi büntetést kapok? "
Jogosulatlan úthasználatért rendszámonként egy naptári napon belül legfeljebb egyszer büntetnek meg.
"Oh van ilyenre is mód?"
Van.
De résen kell lenni, mert a büntetés törlése nem automatikus. Úgy olvastam, hogy kérelmezni kell. Ha ezt választod, hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy mi ennek a módja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!