Erről az autóról mi a véleményetek, megérné megnézni vagy messze kerüljem el?
Bár nincs jelölve, felhívtam a dealer-t, az autóban 336 ezer km van! Ez kicsit elrettent, ezért fordulnék tanácshoz, köszönöm előre is!
Szerintem nyugodtan számolhatsz többet is, mint amennyit a kereskedő mondott. Esztétikailag első ránézésre szép az autó, de sosem lehet tudni.
Azért az a 336 ezer km nem kevés, főleg egy benzines autóban. Itt már bármilyen hiba előjöhet, még ha most nincs is jele. akkor viszont mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
Én is vettem egy Ford mondit 150e km-el tavaly. Azóta folyamatosan szervizeltetem és még nem értem a végére. Igaz nem egy bmw, de fele annyi (bevallott) km-el vettem és dízel. Szóval ha most vennék autót, viccen kívül mondom, hogy egy öreg swiftet vennék. Abba még olajat sem kell cserélni :)
Őszintén, számomra egy álom ez a verda, de attól még használtban nagyon necces :(
336 KM, lehet sok, és lehet kevés, ha tényleg annyi egyáltalán.
Ha pályán ment többet, és vigyáztak rá, nemhajtották szét, és megvolt a karbantartás, akkor nagyon nagyon kevés, ha az ellentéte, akkor örülj, ha gondnélkül hazaérsz vele.
Vigyél magaddal egy profi autószerelőt, aki átnéz mindent amiből kiderülhet, hogy hogyáll a kocsi.
19:35
Legközelebb vegyél egy toyotát, az enyémben 7 éve alatt nemvolt más mint olaj, és szűrő csere.
Ami azért nemmind1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!