Miért vesznek rosszabb állapotú Suzukit sokan dupla annyiért, mint amennyiért egy hibátlan Renault van?
Akinek csak egy olyan autó kell, ami a hét minden napját biztosan elviszi A-ból B-be, annak szerintem igen.
Én speciel sosem vennék ilyet, mert nekem a megbízhatóság nem az egyetlen szempont.
Embere válogatja.
Nem mind 1 neked? Vegyéé óccsó renyót. Ha pedig eladni akarod akkor csodálkozz hogy a réti ebnek sem kell. Esetleg bagóért, baleknak.
Van a háznál suzi 10 és 26 éves egyek sem robbant le soha sem.
Volt korábban francia új és használtan 6 évesen vett. Még egyszer nem lesz.
Első kérdés, ha nem értesz hozzá, hogyan állapítottad meg az állapotukat ilyen precízen.
Második, ők sem értenek hozzá, és azt gondolják, hogy az a bizonyos márka majd a megváltást hozza nekik, ahogy látod itt is a szakértők komplett márkák alapján mondanak ítéletet egy-egy autóról.
Gondolom, a már idejétmúlt sztereotípiák miatt.
Renault-m van (3-as Megane kombi), és a hét minden napján biztosan elvisz munkába, s vissza is hoz. Trélert még sose látott. Nincs több gond vele, mint a tágabb családban előforduló többi autóval (VW, Skoda, Opel).
Sokan fanyalognak, amikor hallják, hogy Renault-val járok, holott az autóm már bizonyított: közel félmillió kilométert futott, nagy üzembiztossággal, nagy ívben tojva a sztereotípiákra. Azt hiszem, a következő autóm is Renault lesz. Még nem tudom, milyen, mert belsőégésű motorok túltolt downsizingja nagyon rossz irány, és a Renault is gyártott mostanában ótvar kisköbcentis turbómotorokat, hasonlóan a VW-hez, Fordhoz stb. Ezektől én is oóvakodnék. A jól bevált, bár kissé lomha 1.6 szívó, vagy a remek 2.0 T benzinesekkel, illetve a kiforrott (Siemens/Bosch befecskendezéses) 1.5 és 2.0 dci-vel bármikor vennék új Renault-t.
A Suzukival annyi tapasztalatom van, hogy Bakancs-Swiften tanultam vezetni. Praktikus, szerethető autó volt. Jó döntésnek tartom azt a márkát is, és sokakkal ellentétben nem nézem le azt. Egy Lianát vagy Swace-t simán bevállalnék, mert elsősorban kombiban gondolkodom, de inkább egy 2016-tól gyártott Megane kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!