OMV-nél is elérhetőek appon keresztül kedvezmények mint a versenytársainál?

Hát figyelj, a MOL-nál szerintem a szemed kiszúrása a nem tudom melyik szinten egy ingyen hotdog. Az ingyenbudi a legértelmesebb, amit ajánlani tudnak, de kezdjük ott, milyen mocskos dolog, hogy a fizető vendégnek nincs ingyen a mosdó.
Üzemanyag-kedvezménnyel is akkor jársz jól, ha sokat tankolsz, és mindig náluk. Nekem mindig ajánlgatják, megmondtam, hogy motorosként nekem nagyobb macera a regisztráció meg a számolgatás, mint simán csak kifizetni, amennyit tankolok, és magasról tenni az ilyen hülyeségekre.
Főleg, hogy én ott tankolok, hol kiürül a tank, nem mindig MOL-nál.
Az OMV meg akkor jó a SuperShoppal, ha a SuperShopot amúgy is kihasználod, pl. Spar üzletek, Régió játékboltok és még kismillió hely benne van a hálózatában, tehát mondjuk ha sokat tankolsz, akár a gyerek karácsonyi ajándéka is kedvezményes lehet, vagy a hétvégi bevásárlás. Mindenki döntse el, hogy neki mi éri meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!