Suzuki swift 1.3 16v mk2 Belementem egy árokba és elment a jobb első kerék hajtása. A bal kerék megy ha megemelem az autót. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Belső csuklónál sztem nem ér össze és nem adja át az erőt, ezt higy tudnám orvosolni?márc. 6. 17:01
1/4 anonim válasza:
Meg kell bontani a futomuvet, megnezni a feltengelyt es a futomu alkatreszeket hogy milyen allapotban vannak, ha szukseges akkor csere. Azt ketlem, hogy csak szetugrott a belso csuklo, ha csak ennyi lenne azt latnad. Meg szerintem ha a csonkallvany-lengokar nem serul, nem szakad, nem is tud szetcsuszni a feltengely, csak torik.
2/4 anonim válasza:
Féltengely kijött a helyéről valószínűleg.
3/4 anonim válasza:
Ha megemeled az autót, akkor eldifferál, ezért forog csak az egyik kerék.
Ettől függetlenül még lehet baja, de ez egyáltalán nem bizonyítja azt, hogy teljesen megszűnt volna a hajtás a jobb oldalon. Tedd le földre, indulj el nagy gázzal durva kuplunggal, hogy elkaparjon, aztán nézd meg mi történt. Ha mindkét keréknél húzott csíkot, akkor nyilvánvalóan van hajtás jobb oldalon is.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem megy, próbáltam elindulni, de csak a belső csuklóig hajt (féltengelyt 1 napja cseréltem ki), utána a rudazat már nem pörög.
márc. 6. 21:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!