Melyik a kedvenc útszakaszod az országban?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 15:32
22/29 anonim 

válasza:

Valaki elmagyarázná, az, hogy nekem melyik a kedvenc utam milyen szempontból nem hasznos, vagy miért lettem lepontozva, szemben a más által írt más számú úttal, ami meg 100%-ot kapott?
Amit én írtam azzal mi a baj, vagy milyen szempontból nem hasznos?
25/29 A kérdező kommentje:
Ez szubjektív igen. Úgy értettem hogy hol szeretsz a legjobban autózni, motorozni stb.
nov. 17. 11:44
27/29 dirtboy 

válasza:

22-es ezen a pontozásos rendszeren próbálj meg felülemelkedni és észre sem venni. Mindig vannak retardáltak akik csak lepontozgatni vannak,minden oldalnak megvannak a trolljaik. El kell fogadni hogy itt is vannak debilek meg gyerekek akik azt gondolják ezzel ártottak neked vagy bárkinek de csak akkor tudnak ártani ha foglalkozol vele. A válaszod megjelenik akkor is ha 1000-ren pontoznak le és ez a lényeg. Volt egy kérdés válaszoltál kész. Ki mit nyomkod ne izgasson a kérdező majd eldönti neki hasznos volt e.
28/29 anonim 

válasza:

Én a nagy pusztaságokat szeretem. A kedvenceim emiatt a 35-ös főút (csak HB vármegyei rész), 33-as (HB, JNSZ), illetve a 36-os (mindkét érintett vármegyèben).
29/29 anonim válasza:
A kanyargós, hegyi szerpentinek és sok más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!