Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire megbízható autó a...

Mennyire megbízható autó a BMW x5 e70? Sok gond van velük vagy ezek még nem azok a betegágy típusok?

Figyelt kérdés
Megtetszett a típus és az volna a kérdésem hogy mennyire megbízható autók ezek, mi a típus hibájuk és mire érdemes odafigyelni. 3.0d érdekelne

#megbízhatóság #BMW X5 #Bmw e70 #Típus hibák kiküszöbölése
márc. 6. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó motor az M57, jó konstrukció de ennél kezdődött hogy a vezérlés már nem örökélet.
márc. 6. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
5/7
márc. 6. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha van rá pénzed, hogy rendbe hozd vétel után, majd utána is megcsináld a megelőző szervizeket , illetve ha elromlik valami azt is egyből megcsináltasd ne húzd és halaszd akkor jó autó.

Sajnos a legtöbb ember nem így veszi meg ezeket az autókat és ha felmerül benned a fenntartási költsége akkor nem neked való. Ha kínálat aljáról veszel akkor belépő szervíz 1,5-2 millió és akkor nagyjából rendben van a kocsi onnantól elég rá évi 600-800e szervízre. Ha kínálat tetejéről veszel akkor elég rá az évi 500 ami lehet 1 évig semmit nem kér, aztán ugrik be nagyobb számla.

Lényeg a lényeg, nem véletlenül kerül annyiba mint egy jóval szolidabb japán társa. A fenntartását meg kell fizetni, ha nem teszed akkor csak egyre rosszabb lesz és irány a bontó vagy fillérekért el lehet adni.

Nekem 3-as és 6-os BMW-m van E szériából és inkább le is álltam már a számolással, hogy hány millió ment el rájuk szervizre. Aki azt mondja neked, hogy csak olajat kell benne cserélni, stb. az csak magát áltatja vagy alig használja az autót és nem régóta van nála vagy igazából kéne rá költeni, csak tojik bele a hibakódokba meg az se érdekli ha nem úgy húz már az autó vagy ha nem mükődik egy-két extra vagy ha kopog a futómű stb.

Volt ismerősöm aki ezt az elvet vallotta, hogy csak olajat cserélt benne nem is érti én mire költöm a lóvét, aztán beesett egy nagyobb javítás amit muszáj volt megcsinálni azt megcsináltatta és elakarta adni, felajánlotta nekem is, elvittük a szerelőmhöz aki adott egy 1,8 milliós ajánlatot az elhárítandó hibákra. Akkor leesett neki is, hogy attól, hogy ő letojta a hibákat még voltak és egyáltalán nem a "BMW feelinget" hozta az autó.

Ezek kérik a pénzt ha tetszik ha nem, főleg ilyen idősen.

márc. 6. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!