Mennyibe kerül egy KIA Ceed hátsó lökhárító cseréje márkaszervízben?
Sajnos családban történt egy kis baleset és nekikoccantunk hátulról egy Kia Ceednek.Az autónkban nem keletkezett nagy kár, kb 150-200ból megolt a javitás az első lökösön meg a motorháztetőn. Viszont a biztosítótól kaptunk egy levelet, hogy ha nem akarjuk, hogy visszább rakjanak minket a biztosításba akkor lehetőségünk van kifizetni a keletkezett kárt a biztosítónak. Ez majdnem 2 millió forint.
Hogy lehet hogy ekkora különbség a két autóban keletkezett kár között? Egy 2017es vagy 2018as Kiarol beszélünk. A mi autónk pedig egy 2014es Seat Leon. Enniybe kerülne márkaszervízben kicserélni a lökhárítót meg kijavítani a karosszérián keletkezett károkat?
De hát ez szürreális. Nem én vezettem. Én nem is tudom annyira még. hogy hogyan működik ez a biztosítás dolog még nem tartok ott csak kíváncsi voltam, hogy valóban így van-e és nem valami scammel vagy trükkel próbálkoztak mert hallottam mér ilyen csalásokról.
De akkor köszönöm szépen az infókat, de továbbra is eszméletlen hogy márkaszervíz ennyit elkér...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!