Milyen méretű a nyelestengeyl csaőágy a sebváltóban?
Meg tudná valaki mondani hogy milyen méretű a nyelestengely csapágy a Ford Mondeo Mk3 (B5Y) TDCI- ben?
A netes kereskedő három fajtát tesz ki a keresésre, de nem tudok dönteni.
Eleve kettő van belőle és nem tudjuk melyikre gondolsz, nem mindig egyforma.
Meg hát Mondeo Mk3... ezzel nem vagyunk túl közel a megoldáshoz, fene tudja hányféle váltóval szerelték. Vagy hárommal minimum tuti.
És azt tényleg ki akarod cserélni?
Jópár váltót szedtem már szét, de kicsit nem figyelsz, meg nem értesz hozzá, olyan hangja lesz, mint a villamosnak.
Fogaskerekeket összejelölni, hézagolások, holtjáték minden tengelyen, stb...
"És azt tényleg ki akarod cserélni?"
Igen, feltétlenül. Jó párat cseréltem már más gépeken, de ezt most nem én fogom elvégezni, mert már nincs műhelyem, szerelőhöz kell vinni a járművet.
Az info azért kellene, mert az alkatrészt előre szeretném megvenni, mivel a mai mesterek olyan idiótának nézik a kuncsaftot, aki nem csak hogy egy csapágyat nem tud kicserélni, de az ár - érték foglamával se nagyon van tisztában. (Ezzel a járművel már amúgy is megszivattak kezdésnek nem kicsit, még egyszer senkinek nem fogom hagyni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!