Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezen autók közül melyiket...

Ezen autók közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Mindegyik null kilóméteres, vadonatúj.

Ha ez mérvadó, akkor 2 gyerekes család számára. Általában napi ingázásra, évente 1-2 hosszabb (országon belüli) útra.

Dízeles és full elektromos nem játszik....csak benzines vagy hibrid.

Megelégszem a szavazással is,de kifejtheted a pozitív/negatív véleményedet is.

febr. 28. 09:28
A kérdező szavazást indított:
Suzuki Vitara/S4-Cross
Ford Kuga
Skoda Kodiac
Opel Grandland/Crossland
Hyundai I30 (vagy a kombija)
Kia Ceed (vagy a kombija)
Nissan Qashqai
VW Tiguan/Golf Variant
20 szavazat
 1/9 nemaRendőrség ***** válasza:
97%

A suvokkal arra készülj hogy borzalmasan picik.

Magasak, de amúgy mint egy vasaló swift. Használni nagyon kényelmes őket.

A kombik meg ugye nagyon tágasak, de rossz vele parkolni.

Nem tudom milyen idős a gyerek, és milyen az asszony, de a kombiban jobban el fogtok férni, mint egy suvban.

febr. 28. 09:36
 2/9 A kérdező kommentje:

A gyerekek ovisok.

Jelenleg is kombink van, a parkolással eddig szerencsére nem volt gondunk sehol.

A jobb pakolhatóság miatt a kombik vannak nálam előrébb, az asszonynál inkább a Suv-ok (merthogy nagyobbak, robosztusabbak ergó biztonságosabbnak tűnek)

febr. 28. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisautóhoz sima benzinest választanék, közepes vagy nagyhoz hibrid. Japánokat csípem, így a Suzuki Vitara ezek közül amit én választanék. Abból a turbóbenzines az nagyon jó.
febr. 28. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Suzuki. Sosem romlik el.
febr. 28. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A SUV mellett leginkább a magas üléspozíció szól. Ez szempont lehet az idősebbek, vagy lábfájással bajlódók számára, mert alacsony üléspozícióból egy ilyen embernek elég szenvedős bír lenni a ki/be szállás.

Plusz nálam a háromhengeres motorral szereltek némi hendikeppel indulnak.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak, a három kombi modell közül bármelyik.

Én azt választanám, ami a feleségemnek tetszik. (Elégedett asszony=boldog házasság.)

febr. 28. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Családi autónak az egyterű a legjobb.
febr. 28. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Suzuki mild hibrid hajtás nyűgös volt, nem tudom megoldódott-e már.

Kuga egy új tervezésű motort kapott, nincs még vele túl sok tapasztalat. Ha ebben éppen olajban futó vezérműszíj van, akkor elengedném, ha viszont láncos lenne, akkor maradna a kalapban. (Bár nem a sorrend elején.)

Opel 1.2 turbó esetén hasonló volt a helyzet, pár éve váltottak szíj helyett láncra, vehető.

Hyundai esetén 1.5 DPI tűnik jónak, többit kihagynám. Kia meg csak a többivel van.

Nissan 1.3 turbó vállalható, de az e-Power hibrid változatot keresném elsősorban, nagyon okos megoldás. Ha automata kell, ezt nézném.

VW/Skoda esetén az új 1.5 TSI nagyon jól sikerült motor, közel a legendás 1.9 TDI megbízhatóságához, ami nem kis szó. Nekem a fölöslegesen magas autók nem tetszenek, szóval ha nincs gerinc stb egészségügyi probléma aki indokolná az emeletes kocsit, akkor maradnék a Golf mellett, máris spóroltál egy csomót az üzemanyagon. Kézi váltó egyszerűbb, megbízhatóbb, a DSG sok km-nél már költségesebb lesz (15-20 év múlva...), szóval:

Golf Variant 1.5 TSI.

febr. 28. 15:14
 8/9 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Vidd el asszonyt nézzen meg egy crosslandet, rájön hogy nemhogy pici, de még nem is túl biztonságos érzés.
febr. 28. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Ismerjük a Crosslandet.

Az utcában a 4.szomszédnak olyan van, ültünk már benne, mentünk vele egy kanyart.

Az alapján bejött neki. Nekem sem volt bajom vele, de azért az itteni autók nagy része előtte áll a sorban.

febr. 28. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!