Motorcsere papír nélkül?
Elvittem, az autómat szerelőhőz. Az autón motorcsere történt. Viszont, amikor mentem az autóért és kértem a papírt azt mondta hogy menjek vissza 3 nap múlva és adja. Eljött a nap, hívtam volna de nem veszi fel a telefont. Nem elérhető. Ha nem kapok papírt mi lesz? Mit tudok tenni?
Motor azonos típus lett beszerelve. Viszont számlát, nem kaptam.
A forgalmiban mi van kód vagy szám? Ha kód, akkor semmit, ha szám akkor le kell "kódoztatni".
Jó tömény sós vízzel ecsetelni kell a számot és természetes elhasználódás áldozata lesz.
Egyedül akkor szívhatod meg, ha lopott autóból van a motor.
Ha nem, akkor bármely bontós adhat jó pénzért neked papírt....
Hivatalos helyen a motorszám után érdeklődni rizikós lesz, mert egyből küldik a fakabátoknak.
Igen, mondjuk az sem mindegy, mennyibe került a művelet, 500 ezer vagy csak 100.
Sziasztok.
Elmentem a szerelőhöz. Igérgeti azóta is a papírt.
Gondolom nem lesz.
Most ilyenkor mit csináljak?
8
De ha nem kaptam számlát, hogy bizonyítsam, hogy ott voltam?
"Elmentem a szerelőhöz. Igérgeti azóta is a papírt."
A szerelő vette meg a motort? Mert akkor gyanus, hogy számla nélkül szerezte valahonnan.
És azért nem akar a beszerelésről számlát adni, mert az átíráshoz a motorról is kellene vásárlási számla. Az meg nincs neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!