Autòvàsàrlàs előtt állok és tanácstalan vagyok, hogy milyen autót vásároljak. Milyet érdemes venni?
A keretem összesen 4 milliò forint.
Ebböl szeretnék gazdálkodni.
Fontos, hogy nem akarok egy csöves motor kipufogó áràban, 5-600.ezer forintért autót vásárolni.
Full extra érdekel.
Mi az a csöves motor kipufogó?
Egyébként milyen elvárások vannak az autóval szemben?
Ez a pénz a full extrához karcsú.
Azt nem írtad amúgy, hogy mire kell. De én kb a Skoda Octavia, Hyundai i30, Kia ceed, Suzuki Vitara, Toyota Auris vonalon gondolkodnék. Azokból kapsz ennyiért olyat, ami még sok évig megbízható társad lesz anélkül, hogy egy vagyont költenél rá.
A kérdés kamu, a kérdezőnek nincs ennyi pénze:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Ha jó és hasznos kocsit szeretnél és nem fontos,hogy 500 lóerős levillogós k.csögautó legyen,akkor 4-es szériás VW(T4) multivan,vagy caravelle ACV motorkódos nagyon jó lehet.4 millióból szép,értéktartó példányok vannak,klímával,ABS,légzsák,stb, felszereltséggel.
Tágas,nagyon kényelmes,jó minőségű kocsik,akár 7-9 személyes,nagy raktér,minden szempontból jó és tartja az értékét!
Szerintem nem bánnád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!