Ma az auto megállt és nem indul mi lehet a hiba ?TDI
Figyelt kérdés
Autópályán meg állt a turbó nem volt erő benne füstölt benzinkútig elmentem vele olajat venni mert nem volt benne utána 4l olajat ontottem bele és 100 méter múlva megállt kipufogóból csepegett az olaj
2024. febr. 26. 16:18
1/9 anonim válasza:
tedd rizsbe
2024. febr. 26. 16:20
2/9 anonim válasza:
Ez drága lesz.
2024. febr. 26. 16:23
3/9 anonim válasza:
Kalap kabát. Bontó átveszi.
2024. febr. 26. 16:46
4/9 anonim válasza:
Motor csere.
2024. febr. 26. 16:59
5/9 Dionysos válasza:
Hát ez erősen drágának hangzik. Valami miatt elfogyott az olaj a motorból, és az elégtelen kenés, illetve hűtés miatt a motor belseje most kb. Egy ócskavastelephez hasonlít. Szerintem is a motorcsere lesz a megoldás.
2024. febr. 26. 18:42
6/9 anonim válasza:
A motor kuka a turbóval együtt. A turbó valószínű beállt mert nem kapott már kenést és egyszerűen megadta magát, a füstölés is ennek tudható be hogy rommá égetted az egészet, és az hogy 100 méter után megállt a motor is a kipufogóból folyt az olaj ott már komoly károk vannak a motorba mert lazán bekerült az olaj az égéstérbe és nyomta ki a kipufogóig amit ugye nem lenne szabad, tehát ott a dugattyúktól kezdve kb minden rommá ment benne.
Most jön az a rész hogy el kell döntened hogy az autódon van-e értelme motort cserélni nyilván bontottra ami sajnos lutri mert kitudja mennyire sikerül jó állapotút szerezned, turbónál szintén, aztán a beépítés és még kitudja miket kell cserélni hűtős rendszer is lehet gatyára ment, és simán lehet ebből olyan árajánlat hogy legjobban akkor jársz ha az autódat beviszed bontóba és veszel másikat.
2024. febr. 26. 21:42
7/9 anonim válasza:
Az a gond,hogy sokan szó szerint veszik azt,hogy a tdi motorokkal nem kell foglalkozni és halhatatlanok....Alap karbantartásokat az is igényli.
2024. febr. 27. 11:32
8/9 anonim válasza:
Itt nem konkrétan a kérdezőre gondoltam,mert simán lehet hogy kiömlött neki az olaj de nem ez az átlag.Előző voltam.
2024. febr. 27. 11:33
9/9 anonim válasza:
#7/8 Csak elég megnézni, hogy itt naponta hány olyan kérdés van, hogy melyik autóval kell a legkevesebbet foglalkozni. Mindegyikkel pontosan ugyanannyit kell. 10 ezernél ledobni az olajat, jó minőségű belevalóval felönteni, meg nyilván szűrő, használni pedig ésszel, aztán az összes kimegy a világból, egyik sem igényesebb ennél. Persze mikor már 400-at lefutott élete során, akkor már tök mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!