Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AM jogsi mikor lesz meg?

AM jogsi mikor lesz meg?

Figyelt kérdés
A kresz már megvan, az autósiskola azt mondta hogy március 4.-en szeretnék elkezdeni a vezetést. kb decemberben mentem át ahhoz az iskolához azt mondták hogy mivel ilyen hamar mentünk ezért az elsők között leszek.
2024. febr. 25. 23:01
 1/3 anonim válasza:
6 éve csináltam az AM jogsit. Miután megvolt a kresz és az eü kb egy hónap alatt megvolt a gyakorló pálya és még talán 2 hónap vezetés múlva mentem forgalmi vizsgára, ha jól emlékszem. Heti egyszer jártam vezetni, minden megvolt elsőre.
2024. febr. 25. 23:29
 2/3 anonim válasza:
Még annyi, hogy a gyakorló pályás vizsga után és a forgalmi vezetés elkezdése előtt nem emlékszem, mennyit kellett várni. Az biztos, hogy előbbit valamikor tavasszal csináltam, a forgalmi vizsga pedig nem sokkal a nyolcadikos ballagásom után volt.
2024. febr. 25. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon nem lehet megjósolni, hogy mennyi idő lesz, mert ez csak az iskoládon, meg rajtad múlik.

4 óra járműkezelést írnak elő, ami a rutinpálya, ez 2 alkalom, 2x50 perc alkalmanként, majd vizsga.

Ha ez megvan, és jól is megy, nem kell plusz óra, akkor vizsga, itt szokott lenni egy olyan szabály, hogy a vizsga időpontja előtt, legalább 10 nappal már be kell fizetned a vizsgadíjat a közelekdésfelügyeletnél, és biztos ami biztos alapon legyen nálad KP, mert van ahol nem tudsz kártyával fizetni.

Ezután megint csak az oktatókon múlik, hogy mikor mehetsz városba. Én Fehérváron csináltam tavaly a nagymotort, és ott egy házaspár női tagja felügyelte a rutint, a pasi meg vitte 2-esével a városit. Sokan voltunk, és eléggé döcögősen ment, még tavasszal egy nyaralást is beütemeztek, addig a rutin teljesen le is állt. A 6 óra előírt városi vezetést 3 alkalom alatt le lehet pörgetni, de a hozzá rendelt 100km már kérdéses. Én mindig nagy forgalomban, és esőben mentem, ilyen 20 km-eket mentünk a 2 óra alatt, elcsaltak valamennyit, de még így is vennem kellett plusz órát.

2024. febr. 26. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!