Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,5 - 2 millió között sportautók?

1,5 - 2 millió között sportautók?

Figyelt kérdés

Általam kinézett autók:

Opel Astra H GTC 1.8

Toyota Corolla 1.8 TS

Toyota Celica 1.8 VVT-I

BMW E46 318i/320i/323i

BMW E39 520i/525i/528i

Ezek közül a BMW-k, illetve a corolla teljesítményben adják a "sportautó" hangulatot

A celica illetve az astra inkább csak megjelenésben. A teljesítmény nem elsődleges sem pályára nem akarok menni, sem az utcán versenyezni. Egyszerűen csak egy sportos érzetet szeretnék az autótól megkapni (mondhatni a "handling", nem tudom mi erre a jó magyar szó, irányítás/kezelhetőség/úttartás? fontosabb)

Nem az a kérdés hogy nekem mit ajánlanátok, hanem hogy ti melyiket vennétek a helyemben, hátha valaki olyan nézőpontot ír amit én nem látok.

Az autó mondhatni "napihasználat"-ban lenne , viszont nem is létszükséglet.

Illetve olyan 60-70%ban városban, ezért is csak benzineseket néztem.

Egyéb lehetőségeket is szívesen várok.

2024. febr. 21. 22:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
Egy BMW 20i mitől sportos?
2024. febr. 22. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy tucat autótól sportosabb.
2024. febr. 22. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
A marutinál, a matiznál mindenképp sportosabb :D
2024. febr. 22. 17:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Már csak a hátsó kerék hajtás miatt is.
2024. febr. 22. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A 318-at a hátsókerékhajtásával, még a vizes füvön se forgatod meg.. se erő nincs benne elkaparni, és a nyitott difijével.. hagyjuk.. a Corolla TS pályán úgy autózza körbe mint a szarrrt.. valszeg élvezetesebb körözni azzal.
2024. febr. 22. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:

A 318i (118LE) nagyon gyenge, ha huligánkodni akarsz! A 143lE N-es motorkódú változata nyomatékban nem tud annyit, de szívesebben forog a felső tartományban, emiatt sportosabbnak mondható a vezetési élmény.

Vezettem már mind két motorral, nem a kisujjamból sz*pom az infót. Egy H astra 1.7cdti rakéta a BMW -hez képest!

2024. febr. 23. 15:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Astra h Gtc 1.6 116le nagyon megbízható, sportos és 6 liter körül fogyaszt. Ha nagyon sportosan vehetsz, akkor is 7 liter max. 1.8 1 liter plusz kb, ilyen üzemanyag árak mellett elgondolkodtató. Fenntartása ennek a legolcsóbb és a töréstesztje is 5 csillag.
szept. 29. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!