Ha elvégzek egy pénztárgépkezelő-tanfolyamot akkor lehetek-e autókereskedő?
Figyelt kérdés
febr. 20. 08:09
1/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul még érettségi előtt állok [ májusban lesz]
febr. 20. 08:10
2/8 anonim válasza:
Marhogy alkalmazott egy kereskedesben vagy nyitnal sajat kereskedest?
3/8 A kérdező kommentje:
Alkalmazott eladóként
febr. 20. 09:00
4/8 anonim válasza:
A munkaadótól függ. Néhány szalonban van pénztáros, akinek semmi más dolga nincs. Oda felvehetnek. Máshol meg érteni kell a termékekhez. Akár szalonról, akár használt autókat értékesítő cégről, vagy alkatrészboltról van szó. Külön pénztáros ezekben nem szokott lenni. De akár van, akár nincs a pénztáros nem kereskedő.
5/8 anonim válasza:
Én még olyan autókereskedést nem láttam, ahol külön pénztáros lenne.
Ez nem olyan, mint a Spar, hogy percenként bejön valaki, vesz több-kevesebb dolgot és kifizeti.
Egy autókereskedésnél odamegy az ember, végignéz 10 autót, aztán elmegy egy másikba, harmadikba, ötödikbe. Aztán egyszer visszajön, hoz magával egy autóhoz értő embert, együtt megnézik valamelyiket és akkor jó esetben megveszik. De lehet, hogy még akkor sem.
Ehhez minek kéne külön pénztáros?
6/8 anonim válasza:
5. Én ügyfele is voltam ilyennek, szóval azért létezik.
7/8 A kérdező kommentje:
Eladó szakmára gondoltam, akinél a papírmunkát intézik.
febr. 20. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!